måndag 6 juni 2011

Sven 50 år!

I lördags uppvaktade vi en av våra grannar, Sven Larsson, han blev 50 år! Otroligt att så unga män fyller 50. De hade tur med vädret. Cirka 40 vuxna och 10 ungdomar kunde sitta i trädgården till långt fram på kvällen (vi gick hem vid 23.30 tiden). Maggie (Svens fru) hade fixat en jättefin byffé. Sven blev jätteglad både för veden och en flaska Snow Grouse (whiskey). Flera andra hade kommit på samma goda present idé som vi, nämligen att lämna över en paket som kluckade. Ja vad ger man en man i den åldern? Han köper ju själv det han vill ha och behöver.

Samma dag klockan 09.30 började vi med att hämta ett stort trådsläp på Preem. Vi lastade det proppfullt två gånger med grenar och ris från körsbärsträdet, som vi fällt dagen innan, och körde det till tippen.

I går hade vi min son och svärdotter här på middag. Det var ett underbart väder, vi satt ute till nästan tolv på natten då de cyklade hem.

Jag försökte få med mig maken på ett dopp i sundet idag, men det smög sig trots att det var
+18, 8 grader varmt i vattnet redan i morse. Men det har blåst kraftigt hela dagen så maken föredrog att sitta i skuggan i trädgården. Jag gjorde så gärna honom sällskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter