tisdag 28 juni 2011

Anna Anka på "Friskis" i Höganäs


Att Friskis&Svettis i Höganäs är populärt visste vi ju. Men att ryktet hade nått ända till Hollywoodfrun Anna Anka var lite otippat.

Hon tittade in i förra veckan och ville träna i vårt gym. Det kostar 80 kronor sa receptionisten.
"Jag är Anna" sa fru Anka. Jaha? sa receptionisten. Eftersom hon inte hade pengar med sig så erbjöds hon ett gratis träningstillfälle men hon ville även ha en egen (gratis) instruktör. Det kunde man inte ställa upp med.
Men Anna Anka som arbetat som privat tränare skulle väl kunna träna själv, kan jag tycka.

Det är väl tveksamt om hon kommer tillbaka eftersom hon tyckte att 80 kronor för ett träningstillfälle var för dyrt (utan instruktör). Dyrt!? Men kommer hon så är hon givetvis hjärtligt välkommen.

Damen på fotot är jag, som är både pensionär och funktionär (=jobbar oavlönad), vilket är jättetrevligt. Vi "funkisar" fått bra rabatt på våra träningskort, snygga arbetskläder, dessutom mycket uppskattning för vårt arbete.
Men även utan funkiskort hade jag haft råd att träna. Det visar sig att många andra pensionärer också råd att gå på "Friskis". De "grå pantrarna" är verkligen på bettet.

I går kväll tittade ja på "Real hosewifes of Beverly Hills". En av damerna klagade på att övernattningslyan i New York var på tok för liten för hennes familj, två vuxna och två små barn. Ja, ja lägenheten är ju på endast 315 kvadradmeter. Stackars dom, man förstår ju att de får trängas. Suck!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter