tisdag 31 december 2013

Nyårsafton med långpromenad



Titta på de här små liven. Det är Snödroppar som jag fotade i solen utanför vårt hus igår. Där står flera sådana här små grupper. Scillan har också kommit upp, men de visar inte färg ännu. Våren försöker onekligen göra intrång och dagen har blivit fem minuter längre - men, men, det kan fortfarande rasa ner en massa snö.

Robert och Anna var här och åt kokt torsk med oss igår. Robert har varit genomförkyld och däckad några dagar, men han är nu på bättringsvägen. Anna känner att hon bär på en förkylning som håller på att bryta ut. Inte alls kul när båda är lediga och hade planerat något trevligare än att kurera förkylningar.
Tyvärr är det nog många som har det likadant.

Även idag har det varit strålande sol. Maken följde med mig på en promenad till Höganäs. Vi tittade bland annat på den nya bastun i hamnen och gick runt och tittade på skadorna som stormarna ställt till med där nere i hamnen.
Bengt, en kompis som bor nere i hamnen i Gamla Lerberget,  kom cyklande så vi stannade och pratade en stund med honom. Allt som allt tog promenaden två timmar.

Vi ska fira in det nya året hos Lena och Lars i Åstorp. På vägen dit ska vi hämta upp Ann-Marie och Carl-Olof i Strövelstorp och Nisse (Lenas pappa) i Hyllinge.

Kära vänner, nu är det gamla året snart slut. Jag hoppas att det nya blir bra, att vi alla, familj och vänner, får vara friska och ha roligt.
Gott Nytt År!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter