torsdag 9 juli 2009

Båstad, tennis kungligheter och champagne = FEST

Läste i dagens HD att "Nu börjar festen". Det handlar alltså om tennisen i Båstad, kungligheter, kändisar och de som önskar att de vore det, samt sist men inte minst, ett hejdlöst festande.

Funderar på om jag ska köra dit och strosa runt lite, bara för att titta på spektaklet. Jag kanske kan få hälsa på kronprins Fredrik igen. Det har jag ju gjort förr. En synnerligen sympatisk kille. Se anteckning från den 4 mars.
"Maken, Daniel Westling och kronprins Fredrik."

Vår egen prins Carl Philip är på plats. Undrar om har han sommarlov. Fast utbildningen till bonde är väl klar? Nä han har nog semester, för arbetslös kan han ju inte vara (eller)? Hur som helst så verkar han klara sig bra med det ekonomiska bidrag/apanag som han får. Fler släktingar lär vara på väg. En kvalificerad gissning är att det är prinsessan Madeleine med sällskap. Hon gillar ju också att parta.

Båstad invaderas antagligen som vanligt av en hel del prins- och prinsesskopior i dyra märkeskläder. Själv har jag inga märkeskläder, ja förutom de där det står Friskis & Svettis och Fjällräven på. Men jag tror inte att de räknas.

På Pepés Bodega finns en tre liters flaska Dom Perignon kvar från förra året till det facila priset av 165 000 kronor! Men så är också flaskan är överdragen med vit bladguld och står i en specialgjord glaslåda. Om du köper den här flaskan så får du en attachéväska också, i den kan du lägga tomflaskan så att du tryggt kan bära den med dig hem. Den kan ju alltid återanvändas till att ha hemgjord saft på. Då får den lite guldkant.

Jag funderade på...... Den här dyra champagnen , den intas förmodligen rätt så sent på kvällen och vid den tiden har man säkert både ätit och konsumerat en hel del andra alkoholhaltiga drycker, så smaklökarna är nog inte helt intakta. Nåja, man har i alla fall visat att man har råd och det var väl det som var meningen, annars kunde man lika gärna dricka Pommac. Det hade varit smartare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter