måndag 17 december 2012

Senilteaterns sista föreställning det här året

Nu har vi i Senilteatern gjort det igen - ett bejublat framträdande. I dag spelade vi för elever och lärare på Sundsgårdens folkhögskola.
Här står Karin i mitten med blå sjal och läser en fusklapp som hon har på vinboxen. Hon håller en snabbgenomgång med oss. Pensionärsrappen repade vi för säkerhets skull två gånger, sedan gick det som smort. Efter föreställningen kom publiken ner på scenen, kramade om oss och berömde vårt framträdande. Sånt värmer. En elev talade om att det var fjärde gången hon såg den här föreställningen. Hon har kommit till de träffpunkterna som vi har uppträtt på. Snacka om att vara ett fan! Därefter packade vi ner vår rekvisita och körde till en restaurang på Råå och åt varsin jultalrik. Och hur smakade den då? Nåja, vi blev ju mätta, men nog hade man kunnat bjuda på en kopp kaffe efter maten.
Här poserar jag och Gebe vid granen innan vi satte oss till bords. Alla vid bordet pratade och skrattade mycket och vi fick många nya ideér till kommande pjäser. Nu gäller det bara att skriva ner alla uppslag innan vi glömmer dem.
Här sitter alla tio tjejjerna, förutom jag som höll i kameran. Det var sista träffen i år. Nu är vi lediga till en bit in i januari. Då kommer vi förhoppningsvis att vara laddade med ny energi. Jag ser redan fram emot att träffa alla de här härliga tjejerna igen. Då skriver vi 2013. Otroligt! vart tog det här året vägen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter