onsdag 21 mars 2012

Hjärtstartare på F&S


Jag jobbade som ledsagare i lite mer än en timma på förmiddagen. Därefter några timmar i receptionen på "Friskis". Oh! vad jag tycker om våra medlemmar - och det verkar vara ömsesidigt. Idag blev det många goda och givande samtal med både kvinnor och män, i både receptionen och senare inne på gymmet. Det blev även mysiga och kloka samtal med de som jobbar där.

Just nu skrivs och pratas det väldigt mycket om hjärtstartare. Jag hörde att man på ett stort företag, stulit alla (ca 20 stycken) hjärtstartare. Så fruktansvärt cyniskt, att stjäla något som man skaffat för att rädda liv. Som väl är, är det fler och fler företag som skaffar en sådan, det betyder också att fler kan hantera en sådan.

Hjärtstartare har funnits på "Friskis" i Höganäs i flera år (4-5 år?). Hur som helst, tiden går fort och tidsbegreppet avtar med stigande ålder (har jag hört). Alla anställa och funktionärer har fått utbildning på hjärtstartaren. Det känns tryggt att veta att alltid någon kan rycka in om det krävs - men måtte vi slippa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter