lördag 10 mars 2012

Hjärteknöl


När när vi körde in till Höganäs i morse för att köpa nya bullar, var det dimma och vindstilla. Sikten ut över havet var max 200 meter. Enligt meteorologerna skulle det ju bli sol och varmt i dag. Så fel det blev. Vi som hade planerat att jobba i trädgården.

Nåja, vi körde in till Vikens Lantmän (Granngården) och köpte tre säckar planteringsjord. Sedan körde vi till Rååbåtarna, maken skulle byta en fiskerulle, den och ett havsfiskespö fick han i vecka 8 för största fisken. Fiskerullen han fick hade veven på vänster sida, och det funkar ju inte. När han bytt till en rulle med veven till höger, körde vi till Plantagen i Rydebäck och köpte påskliljor och penseer. Det var härligt att gå runt där och titta på alla vårblommorna. När vi körde in ösgegnade det. På hemvägen bröt solen igenom och det blev plötsligt 10 plussgrader. Under tiden som vi planterade sken solen, men det varade tyvärr inte så länge. Det dröjde inte så länge innan det åter blev mulet och blåsigt.

I kväll ska vi ha gräddstuvad spenat och lax, en 888 grams varmrökt dubbelfile samt några kokta potatisar. Den ena hade formen av ett hjärta.

Klockan åtta gör vi som många andra, vi tittar på Melodifestivalen, och i morgon kan vi väl som vanligt läsa om att fel låt vann.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter