måndag 26 augusti 2013

St Johan i T

I morse var det fint väder, men frampå förmiddagen började det duggregna. Det var så lite att det knappt märktes, men vi beslöt oss för att inte åka upp till någon topp idag. I stället körde vi in till St Johan i T. Där var det ganska många turister, en del gick med uppfällda paraplyer, andra brydde sig inte om att fälla upp dem, det regnade ju knappt märkbart. Jag föreslog av vi skulle göra ett besök på den här baren, men Janne var inte intresserad.

När vi hade travat runt i stan och in och ut i klädersbutikerna, som alla hade sommarutförsäljning, körde vi "hem". Här sken solen så klockan två snörade vi på oss kängorna och tog en rund-vandrar-väg på drygt en och en halv timma. Däruppe var det skönt att pusta ut en stund.
Först svalkade vi händerna i det här konstverket. När spannen där uppe blir full av vatten tippar den över, sedan fylls den igen. Mycket påfunderligt.
Vi fortsatte upp ytterligare ett stycke. Där kunde Janne vila sig i en hängande korg och jag på en vedstapel..
  


På nervägen stod den här fina stolen. Utskuren ur stubben av ett träd. Den var faktiskt riktigt bekväm.


 När vi kom ner till Westendorf igen satte vi oss på Restaurang Bergers uteservering och tog varsin bier.        Den var kall och god.                                                                                                                                                            

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter