söndag 8 september 2013

TTA-banracing bland annat

Usch! Frukosten i morse blev mindre bra. Jag hade ingen grapefrukt hemma. Men, men, det fick gå ändå.

TTA banracing gick av stapeln på Tierps Arena i går. Etta kom Richard Göransson, hans tid var ca 30 minuter. Thed Björk som tävlar för Volvo Polestar racing, säkrade årets STCC-titel i och med dagens tävling genom att komma på tredje plats. Även prins Carl-Philip Bernadotte ställde upp och tävlade här. Han kom in på tionde plats nitton minuter senare (!) och blev därmed sist. Han skulle kanske satsa på en annan sport?


Även i dag har maken arbetat på taket. Här är han med penseln i högsta (!) hugg. Nu är de två kuporna på södersidan klara. Kvar att måla är nu de två takfönsterna på norrsidan.

Jag tog cykeln när jag skulle in till Höganäs och köpa grapefrukt. Det blåste en kraftig ostanvind, så det kändes som motvind på båda hållen.  När jag cyklade förbi Ingers hus nere vid hamnen i Höganäs, var hon i trädgården. Hon tyckte att jag gott kunde komma in och prata en stund. Den stunden blev två timmar. Inger är pensionär sedan ett år. Hon var anställd i receptionen på Friskis & Svettis samtidigt som jag arbetade där som funktionär (utan lön).

I kväll har vi ätit varmrökt lax, gräddstuvad spenat och kokt potatis. Till detta goda drack vi en ännu godare flaska Riesling hemförd från Alcase.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter