söndag 9 oktober 2011

Båtupptagning



Den här sommaren har vi inte behövt tanka båten mer än en gång. Vi drog upp den i förmiddags. Det var snabbt gjort. Bara att backa ner trailern och dra upp den. Nu står den på garageuppfarten.

När maken höll på med att skrapa bort snäckskal från skrovet kom en granne förbi och sa, jaha det var den sommaren. Har ni tagit upp er båt frågade maken. Nä, vi har inte ens sjösatt den den här sässongen sa hon. Nu är vår i alla fall tvättad och förberedd för vinterförvaring. Den ska in i en lada nästa vecka.

Jag tog en stavgångspromenad till Höganäs idag. Det gick undan på ditvägen. Hem var det lite kämpigare, då hade jag motvind.

Vi tog en sen lunch, eller en tidig förrätt om man så vill. En skiva danskt rågbröd med en stor matjesfille, ett kokt ägg i skivor, gräddfil, hackad rödlök och kapris. Till detta lämpliga drycker. I kväll har vi ätit potatisgratäng och grillade majskycklinglår samt en sallad. Det var också gott.

I kväll tittar vi på Kalle Moareus som gästas av bl a Lill-Babs, Siw Malmqvist, Ann-Louise Hansson, Andreas Johansson och Adam Tensta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter