torsdag 1 april 2010

Patient på KK några påskdagar




På väggen bredvid receptionen till KK-akuten, avdlening 28, hänger den här tavlan av en kvinna (eller två) i blått. Jag har haft gott om tid att titta på den från min plats i väntrummet.

Usch vilken vecka. Jag har mått riktigt dåligt både psykiskt och fysiskt. I morse ringde jag till KK klockan 08.30 när telefontiden öppnade. Det var tre samtal före mig, det tog 55 minuter innan jag kom fram! Jag talade om mina problem och fick tid till en akutläkare klockan 13.30. Efter några timmar i väntrummet, provtagning, undersökning och samtal med två läkare var jag klar ca klockan 17.00.

Underbara läkare både Lina L och specialisten Peter H som Lina konsulterade. De tog sig verkligen tid med mig, både vad det gällde undersökning och samtal.

I morgon bitti ska jag dit igen, hinner tyvärr inte äta någon frukost. Måste vara fastande två timmar före röntgen, ska dricka kontrast före ct-röntgen. Direkt därefter ska jag till ortopeden för en undersökning. På lördag ska jag åter till KK för provtagning. Skönt att de kollar upp var smärtan kommer ifrån.

I veckan passerade jag Dunkers kulturhus. Framför ingången finns just nu de här påskhararna.

Jag har valt dagens citat med anledning av långhelgen.

"Det finns ett helvete - att vara ensam.
Det finns ett himmelrike - att kunna vara det."
Poul Bjerre






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter