måndag 21 oktober 2013

Deprimerande väderlek även för en and

Ah! En sån deprimerande väderlek! I natt vaknade jag av att regnet slog mot rutan och det har fortsatt att regna hela dagen. I morse var det tydligen rejält dimmigt för på radion hörde jag att det varit flera olyckor på grund av dimman. Ja men håll avståndet!

Förmiddagen tillbringade jag på Sundsgårdens folkhögskola. Vi är tio kvinnor från "Senilteatern" och tre ungdomar som går på skolan. De tre ungdomarna hjälper till med att regissera oss. De har ett ganska så strängt arbete. Vi försöker skapa en ny föreställning, vilket är lättare sagt än gjort. Men, men, vi ska nog kunna snickra ihop något nytt som bjuder på igenkännande leenden och i bästa fall även på några hjärtliga skratt.


Maken och jag hade några ärenden att uträtta i Helsingborg i dag. Den här ruggiga gräsanden stod på kajen vid Knutpunkten och såg ut att hämta andan. (Häpp!)

I kväll har vi avnjutit potatismos med mycket klippt persilja i tillsammans med kokta slantade morötter, även de med klippt persilja i samt Småländska stekta isterband. Det satt som en smäck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter