onsdag 4 februari 2015

Båtmässan i Göteborg och jag i Hd´s tidning "Hallå"


I den här veckans "Hallå" nummer vecka 6 onsdag 4-10 febr. HD´s extratidning som utkommer varje onsdag, finns ett reportage på sidan 12 som handlar om mej.


Årets båtmässa i Göteborg öppnade kl 12.00 idag. Vi hängde på låset tillsammans med ca 300 andra personer. Där var som vanligt mest motorbåtar. De allra största lyste med sin frånvaro. Dock syntes en bamsestor, en Fairline för ca 25-30 mille. Men va katten ska man med en så´n till om man inte har en båtplats som passar? Eller för den skull en så stor plånbok.
Segelbåtarna var lätt räknade (ca 10 st?).



Vi köpte givetvis ingen båt. Men maken shoppade loss och köpte en påse med fyra wiggler gummi mak för 25 kronor. De ser ut som stora gula maskar som torsken gärna nappar på.
Jag hittade en Pashmira schal i gammalrosa och grått som jag inte kunde motstå. Man kan säkert ha den under flytvästen. Jag köpte den efter att ha prutat 29 kronor. Vi blev nöjda, både försäljaren och jag.

Vi stannade till vid Laxens Hus och köpte varsin stor Laxtallrik, som tyvärr med åren innehåller mindre och mindre lax. För att vara säkra på att bli mätta kokte vi några potatisar och öppnade en förpackning med skivad gravad Lax som vi hade i kylen. Det sköljdes ner med en flaska gott Riesling vin. Jaa, usch vad vi blev besvikna på Laxens Hus laxtallrik. Väldigt mycket isbergssallad och pyttelite lax. City Gross lunchtallrik med lax och räkor innehåller mycket med lax än vad Laxens Hus gör som de tar 130,00 kr för. Priset på City Gross laxtallrik är 59,90 kr. CG i Höganäs  har en fantastiskt fin fiskdisk och trevlig och kunnig personal. Prova gärna deras goda fisksoppa. Bara så ni vet.
Laxens Hus har härmed tappat två kunder som känner sig duktigt lurade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter