måndag 27 oktober 2014

Anna-Lena Bergelin med vänner och Senilteatern



Till Bygdegården i Hasslöv är det 5,5 mil. Dit körde jag igår för att titta på Anna-Lena Bergelin med vänner. Enligt reklamen "En skrattfylld föreställning och Standup som berikar". Vännerna var Mats Andersson, Elin Nordén och Jimmy Nilsson från Teckomatorps Humorfabrik. Anna-Lena Bergelin är så himla proffsig. Skämten är roliga, aldrig plumpa och hon sjunger med inlevelse. Vännerna var också underhållande. De fick publiken att skratta en hel del.

I kväll har vi i Senilteatern underhållit Helsingborgs Hantverkskvinnor på Hantverkshuset med vår Cabaret Livslinjen.


Jag parkerade bilen på Sundstorget. Överallt stod det polisbussar och poliser på motorcyklar och hästar. Det skulle bli fotbollsmatch på Olympia. HIF spelar mot IFK Göteborg. När jag körde hem vid halvåttatiden stod det 2-0 till Göteborg.


En journalist och en fotograf från tidningen Hemmets Journal intervjuade och fotade oss före föreställningen. De stannade även kvar och tittade på den. Det kan dröja upp till sex månader innan reportaget om oss i Senilteatern kommer i tidningen. Till vänster står journalisten Per-Ola Ohlsson. Fotografen heter Stefan Lindblom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter