fredag 24 april 2015

Senilteaterns turné med "Cabaret Livslinjen" i Småland

Senilteatern (8 damer) har varit på turné i Småland från tisdag morgon (21/4) och vi kom hem i går kväll (23/4). Karin rattade minibussen som vi hade hyrt.


Vi bodde mycket bra två nätter på Centralhotellet i Västervik. Första föreställningen hade vi i Oskarshamn. I Västervik hade vi två föreställningar på Campus och sista dagen i Vimmerby i en fantastiskt stor och fin lokal i församlingshemmet
Två kvällar åt vi middag på restaurang SAHARA som låg nere vid strandpromenaden. Mycket trevlig betjäning, underbart god mat och en fantastisk utsikt över Tjust skärgård. Kunde inte ha varit bättre.


Senilteaterns föreställningar av "Cabaret Livslinjen" var välbevakade av ortens tidningar i både Oskarshamn, Västervik och Vimmerby. Vi var på första sidan och även inne i tidningarna Västerviks-Posten och Västerviks Tidningen. Kanske även i Oskarshamns Nyheterna och Vimmerby Tidning. Förmodar att de tyckte det var trevligt att skriva om något som får folk att skratta, och vi fick verkligen fina recensioner.Sista föreställningen var i Vimmerby. Här har vi samlat oss på scenen en stund innan publiken började komma. Även denna föreställingen lockade fram många skratt.


Trots att vi har bott bra, ätit gott och inte minst haft trevligt i varandras sällskap, så var det skönt att komma hem igen. Borta bra men hemma bäst.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Site Meter