Till förrätt åt vi ett fantastiskt gott Skånskt sillbord. Det innehöll 20 olika sorters sillinläggningar, silltårta, lax, rökt ål och goda ostar. Det var svårt att hålla igen och inte ta för mycket. Därefter skånsk äggakaka med stekt fläsk och rårörda lingon. Oh så gott! vi blev alla proppmätta. Efter detta önskade maken att han hade haft en säng att sträcka ut sig på.
fredag 20 mars 2015
Tunneberga Gästgifvaregård i Jonstorp
I kväll bjöd Robert och Anna (son o svärdotter) oss till Tunneberga Gästgifvaregård i Jonstorp. Jag var chaufför.
Till förrätt åt vi ett fantastiskt gott Skånskt sillbord. Det innehöll 20 olika sorters sillinläggningar, silltårta, lax, rökt ål och goda ostar. Det var svårt att hålla igen och inte ta för mycket. Därefter skånsk äggakaka med stekt fläsk och rårörda lingon. Oh så gott! vi blev alla proppmätta. Efter detta önskade maken att han hade haft en säng att sträcka ut sig på.
Till förrätt åt vi ett fantastiskt gott Skånskt sillbord. Det innehöll 20 olika sorters sillinläggningar, silltårta, lax, rökt ål och goda ostar. Det var svårt att hålla igen och inte ta för mycket. Därefter skånsk äggakaka med stekt fläsk och rårörda lingon. Oh så gott! vi blev alla proppmätta. Efter detta önskade maken att han hade haft en säng att sträcka ut sig på.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar